+31 13 20 34 985

Software

Stonefield BV® ondersteunt uw organisatie graag bij de implementatie van Governance, Risk & Compliance software, ten behoeve van privacy- en informatieveiligheid.

Het betreft software om de risico’s en mitigerende maatregelen rondom informatieverwerking, privacy en cybercriminaliteit te beheersen, alsmede te voldoen aan de hieraan gelieerde eisen vanuit wet- en regelgeving en normen tot aan eventuele certificering.

Naast het voeren van een Information Security Management Systeem, is het nu ook mogelijk om een Privacy Management Systeem te integreren. Het uitvoeren van een Privacy Impact Assessment, evenals het opbouwen van een data register en datalek registratie is nu allemaal eenvoudig te borgen binnen dit systeem.

Governance op basis van PLAN-DO-CHECK-ACT, integratie van de bekende normen (ISO, NEN, PCI-DSS, etc), Security Incident Management, Risk Management, Audit Management, Management rapportages en een overzichtelijk dashboard zijn belangrijke andere kenmerken van de Governance, Risk en Compliance software.

Voor een vrijblijvend gesprek, verdere toelichting of demo, neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

GRC software

Stonefield BV® is sinds vele jaren expert op het gebied van functionele implementaties van GRC software.