+31 13 20 34 985

Security Statement

Voor u en voor ons is het belangrijk dat vertrouwelijke gegevens, vertrouwelijk blijven. Omdat we meer en meer digitaal met elkaar communiceren, wordt het beveiligen van deze gegevens steeds belangrijker. U kunt er zeker van zijn dat uw informatie bij ons in goede handen is. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen die daar geen toestemming voor hebben, geen toegang hebben tot uw gegevens. Alle gegevens staan opgeslagen binnen de Europese Unie.

ISO/IEC 27001: 2017

Om te zorgen voor een continu verbeterproces, verbinden wij ons aan de richtlijnen en normen van ISO/IEC 27001: 2017. Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Hoe pakken wij dit aan?

Verschillende organisaties stellen regels op het gebied van informatiebeveiliging op. Om zicht te houden op al deze regels en eisen, maakt Stonefield BV gebruik van een Information Security Management System. Hierin kunnen we precies zien waar we ons aan moeten houden, wat de status is van de adviezen en wie welke taak heeft. Tot slot toetst een partij van buitenaf regelmatig onze informatiebeveiliging. Zodat u er zeker van kan zijn dat uw informatie veilig is en wij kunnen zorgen voor voortdurende verbetering.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan? Lees meer hierover in onze Beleidsverklaring en Privacy Statement

  •  
  •