+31 13 20 34 985

As a service

Stonefield BV® biedt een aantal abonnementsvormen aan welke volledig op maat en op basis van behoefte ingevuld kunnen worden. Onze specialisten kunnen bijvoorbeeld een dag per maand of een dag per week uw organisatie ondersteunen. Hierdoor kan de inzet geconcentreerd worden op bepaalde piekperiodes zoals bij audits of jaarlijks terugkerende taken, zodat de inzet optimaal aansluit op de noodzaak.

De belangrijkste voordelen voor u zijn:

  • Inzet wanneer u het nodig heeft en door de juiste specialist;
  • Vaste kosten per maand;
  • Alle professionals zijn gekwalificeerde vakspecialisten en hebben een screening doorlopen.

Het totaal af te nemen dagen kunt u administratief over de contractduur verdelen, waardoor u per maand een vast bedrag gefactureerd krijgt. Wij bieden hierdoor financiële duidelijkheid en voorspelbaarheid. Stonefield BV® biedt de volgende abonnementsvormen aan:

Information Security Officer 

Heeft uw organisatie de behoefte om de informatiebeveiliging op orde te krijgen, maar is er in uw organisatie is niet voldoende expertise, ervaring of beschikbare mankracht om dit effectief en efficiënt uit te voeren?

Met het Information Security Officer as a Service abonnement kunt al uw gehele Security gerelateerde taken uitbesteden aan onze Information Security Officers. Hiermee kunnen wij uw tijdelijke of structurele gebrek aan middelen aanvullen of volledig voor u invullen en wordt Information Security Management onze zorg.

Data Protection Officer 

De Data Protection Officer of Functionaris voor de Gegevensbescherming houdt toezicht op de toepassing en naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming binnen een organisatie. De wettelijke taken en bevoegdheden van de FG geven hem een onafhankelijke positie in de organisatie. Het feit dat de Autoriteit Persoonsgegevens steeds meer bevoegdheden krijgt en hogere boetes kan uitdelen, vormt een krachtige impuls voor bedrijven om ‘privacy compliant’ te worden en een Data Protection Officer aan te stellen.

Met het Data Protection Officer as a Service abonnement kunt u de Data Protection Management taken uitbesteden aan onze Data Protection Officers. Privacy Management wordt daarmee onze zorg.

Voor een vrijblijvend gesprek of verdere toelichting, neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder.